Zesty Carrot Bake
USA ajakirjast "Taste of Home's", Best Holiday Recipes 2005.
Mõõdud tassides (cup), 1 tass=240 ml
0,5 kg porgandeid, lõigatud 1 cm-tükkideks
3/4 tassi majoneesi
1/3 tassi vett
2 spl peenikeseks hakitud sibulat
1 spl mädarõigast
1/4 tl pipart
1/2 tassi riivsaia
2 spl võid, sulatatud
1/2 tassi riivitud juustu
Keeda porgandid pehmeks. Pane võiga määritud ahjuvormi. Sega väikeses kausis 5 järgmist koostisosa, sega hästi läbi. Vala porganditele. Sega omavahel riivsai ja sulavõi, puista kõige peale.
Küpseta (ilma kaaneta) 175 C juures 25-3 min. Raputa üle riivjuustuga ja küpseta veel 2-3 min, kuni juust on sulanud.
Äärmiselt vinge roog. Ei ole ta nii särtsakas ühtigi, aga vaimustavalt hõrgutav küll.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
proovime järgi!
Mart ainult urises ja mõmises mõnust, kui sõi.
Post a Comment